Yasin & Doa Selamat Ofis Baru 19/1/2006

Minggu ni merupakan minggu terakhir ofis aku beroperasi di bangunan lama.
Minggu depan secara rasminya kitorang akan mula keje kat ofis baru. Sempena nk pindah ofis ni...so company kitorang ada buat sedikit bacaan yasin, tahlil dan kenduri doa selamat untuk masuk ofis baru.

Gambar di atas adalah sebelum event bermula. Aku merupakan part of the committee member.hehehhe



Time makan plak....kami dijamu dengan nasi beriyani ayam dan daging yang dibeli di Pelita Nasi Kandar. Menarik gak menu dia....plan aku nk makan dua...tp segan so aku sempat belsah satu je.

Karaoke Session

Lama sungguh aku x update blog aku ni. Kebelakangan ni sibuk sungguh sampai langsung tak berkesempatan nk update blog aku ni. Minggu lepas sibuk dengan handle training manakala minggu ni sibuk plak dengan office moving.

Oklah...dalam kesibukan minggu lepas...time malamnya aku sempat gak berkaraoke bersama staff ofis aku yang lain. Walaupun bulan ni aku agak kopak....road tax dengan insurans keta mati. Lepas habis jer karaoke around 11pm kitorang pegi melatantak kat Lotus.
Lepas dah kenyang timbul plak idea kat kepala aku nk ajak diorang main pool...nasib baik ada geng. So kitorang layan ler pool sampai kul 4 pagi.hahhahaha.So..ada ler sedikit gambar aku time karaoke.Time pool x sempat tangkap...psl khusyuk sgt main.