Open House 18/11/2005

18/11/2005 hari tu...company aku buat open house. Sorilah psl lambat update blog ni. Sepanjang minggu lps aku busy...tu yang tak sempat nk update.
Anyway...gambar aku tak bnyk sgt....psl aku kena jaga parking.
tahun dpn aku nk jd komiti lain plak ler...
hehhehe...
Kat bawah antara gambar yg ada...


Bergambar sebelum bermulanya acara....posing lps bekerja pasang belon.

Aku...dengan walkie talkie. Ni eksyen jer...testing power.hehhehe


Time makan.....rasanya ni jerlah gambar yg ada gambar aku...yang lain aku xde ditempat kejadian.hehehehe


Sebahagian dari juadah yang disediakan.Antara menu menarik - kambing golek, lemang, char kuey teow, nasi minyak, bihun sup, kuih muih, lai chee kang etc.

Hari Raya Aidilfitri 3/11/2005


Gambar ni diambil pada pagi raya bersama 2 org adik aku yang lain. Disebelah kanan aku adalah adik aku yang bongsu skrg ni form 5 wan mohd aizuddin dan sebelah kiri aku plak adik aku yg 2nd wan mohd abdah skrg ni tgh sambung degree kat APIIT.



Gambar ni plak bersama adik beradik dan mak ayah aku....first time dpt amik gambar sesama psl sebelum ni xde tripod...tp sekarang dah ada.hahahah